Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ОБУКА + ДОМЕН И ХОСТИНГ + УНИКАТЕН ДИЗАЈН

Направи веб продавница

Научете како да изградите и менаџирате со ваша сопствена веб продавница или веб страница и приклучете се на стабилната и растечка онлајн индустрија токму во време кога ова е најдобриот начин како да ги понудите вашите услуги и производи на пазарот. Дополнително добијте пакет услуга со вклучен домеин, хостинг и уникатен веб дизајн за вашата компанија..

Дознај повеќе
hero

Што опфаќа пакетот?

Пакетот е наменете за сите сопственици на бизниси кои нудат производи или услуги и размислуваат за преминување кон онлајн продажба како и за сите што размислуваат да започнат со онлајн продажба, со што ќе може да ги добијат потребните знаење за лансирање на нивниот бизнис.

Примамливи цени достапни за секого

Одберете го совршениот пакет кој ви одговара и дигитилизирајте го вашиот бизнис.

Обука

Пакет за они кои веќе поседуваат сопствен домен име и хостинг.

2900 ден.
 • On line курс и обука 1 на 1
 • Следење и подршка во секој чекор
 • Помош во надминување на проблеми

Обука + домен и хостинг

Совршен за оние кои сакаат целосно решение.

6900 ден.
 • On line курс и обука 1 на 1
 • Следење и подршка во секој чекор
 • Помош во надминување на проблеми
 • Регистрација на домен
 • 10 GB хостинг пакет со cPanel
 • 1000 GB проток на сообраќај

Обука + домен и хостинг + уникатен веб дизајн

Пакет кој вклучува развој на уникатен дизајн за вашата продавница.

14900 ден.
 • On line курс и обука 1 на 1
 • Следење и подршка во секој чекор
 • Помош во надминување на проблеми
 • Регистрација на домен
 • 10 GB хостинг пакет со cPanel
 • 1000 GB проток на сообраќај
 • Изработка на уникатен и модерен веб дизајн за вашата копманија

* Цените се еднократни со вклучен ДДВ.

** Регистрацијата на домен и хостинг важи за 1 година.

Ти треба целосно готово решение без дополнителна мака и обука?

Нудиме и целосна изработка на професионален уникатен веб сајт за твојот бизнис, продукт или услуга за само 11.900 денари со ултра брз рок за изработка од 10 дена.

Последни проекти

Модерен дизајн, опипливи резултати! Погледнете дел од нашите најнови веб проекти.

Blog

ОУ Даме Груев, Свети Николе - damegruev.mk

Домен + хостинг + веб дизајн
Blog

Eurofaces Germany, my-eurofaces.com

Домен + хостинг + уникатен веб дизајн
Blog

ЗАБАВА - Забавен веб портал - zabava.mk.

Домен + хостинг + уникатен веб дизајн

Имаш прашања или сакаш да направиш нарачка?

Контактирајте не на еден од доленаведените контакти и ќе ви одговориме во најскус можен рок.

Адреса:

ул. Кочо Рацин бр. 35 Свети Николе

Работно време: Пон - Петок 09-17 ч.

Телефон за контакт:

Офис: 032 440 336

Даниела: 078 288 493

Email

info@netcom.com.mk