ДОВЕРЛИВ ИТ ПАРТНЕР ЗА МАЛИ И СРЕДНИ БИЗНИСИ

ПАЛЕТА НА УСЛУГИ

НУДИМЕ ШИРОК СПЕКТАР НА ИТ УСЛУГИ
Професионални сервисни услуги

Професионален и брз сервис на компјутерски системи, монитори, печатари, скенери…

Сервери и мрежна околина

Инсталација и конфигурација на сервери, инталација на компјутерски мрежи и креирање на мрежна околина

Безбедносни системи

Инсталација и имплементација на професионален видео надзор, аларми, домофони, видеофони, контрола на пристап и противпожарни системи

Веб и графички дизајн

Изработка на веб страни по последните трендови и стандарди во веб дизајнот, со привлечен дизајн и многубројни функционалнсоти.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ НА ИТ ОПРЕМА ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Компјутерски конфигурации и компонетни, лаптоп копјутери, печатари, скенери, компјутеркса галантерија...

ЦЕНОВНИК НА ИТ ОПРЕМА

За нас

Ние гарантираме брза, квалитетна услуга и 100% задоволни клиенти.
10 ГОДИНИ ИСКУСТВО

Се стремиме за решавање на сите проблеми од ИТ технологијата! Нашата мисија е да им помогнеме на клиентите да развијат успешни бизнис идеи и проекти, нудење на комплексни и професионални услуги со високоекономични и ефективни ИТ решенија, технички развој, подршка и оптимизација.

  • 100% задоволни корисници

    За нашата услуга и квалитет не зборуваме ние, туку нашите корисници.

  • 100 % традиција, квалитет, професионалност и достапност

Отсега услугите на НЕОТЕЛ достапни во салонот на НЕТКОМ

ПОРТФОЛИО

Нашата успешна приказна...

ИМАТЕ ПРАШАЊА?

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ВЕДНАШ